Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 28 mars 2010

Efter FAS3 kommer FAS4.


När man träder in i FAS3 upphör plötsligt alla ens rättigheter som man en gång hade. Nu blir man ofrivilligt samhällets slav som är förbjuden att prata, se och höra. Enkelt uttryckt – ”Du är körd för all framtid”. För det är exakt vad det handlar om. Från och med den här dagen upphör samtliga frekvenser och hela räckvidden att hoppas på en ljus framtiden. Man träder in i ett zombie-liknade tillstånd där den enda övertygelsen är att livet tagit slut. Ett tillstånd som den moderna slaven i FAS3 kommer att tillbringa resten av livet i. Vägen tillbaka finns inte annat än genom kontakter eller utbildning. Med 4000 kr/månaden eller 223 kr/dag som ska räcka till mat, hyra och andra förnödenheter existerar inga möjligheter att få det att gå ihop. Således tvingas man även att söka socialbidrag.

Bakom kulisserna bland allt det här finns beslutsfattare som vägrar att förstår eller ens försöka sätta sig in problematiken. Den moraliska aspekten hos makthavare blir istället att gömma sig bland Europas alla problem som exempelvis Greklands ekonomiska situation. - Det har liksom gått för långt. Alldeles för många i fas3 är skrämmande nära en kollaps som mycket väl kan leda till värre saker som t ex självmord. Något som vi i Sverige under årens lopp har bevittnat flera gånger. Regeringens nonchalans för dessa allvarligt problem torde betyda att den politiska viljan saknas trots att statens finanser enligt Anders Borg ser väldigt bra ut. Regeringen frångår det faktumet att större delen av Sveriges medborgarna vill se avsevärda förändringar samt förbättringar för pensionärer, de sjuka och de som är arbetslösa.

Vad är det egentligen som hindra regeringen från att rädda folk från det h-e som de själva har skapat? Kritiken har vuxit allt eftersom sanningen har kommit fram. Men regeringen är bergfast, det blir ingen förändring mer än för dem som haft lyckan att bli omskriven i dagspressen. Med inställningen som regeringen haft under mandatperioden kommer fler zombies att dumpas i FAS3. Faktiskt så många som 19 000 personer. Gott folk! Vi måste alla inse att det här är början på slutet för nationen och det går i ett rasande tempo.

Sveriges symbolvärde i godhet är det som gjort oss kända och framgångsrika i världen. De flesta länder har under flera årtionden förknippat Sverige som en trygg och stabil nation som tar hand om sin egen befolkning på bästa sätt. Det goda omdömet har nästan jämt gynnat oss i affärsuppgörelser och samarbeten med andra stater. Då det alltid är bättre att jobba ihop t ex med ett land som man är medveten om mår bra rakt igenom.

Dessa nutidens terminators som av oss medborgare har fått tillstånd att leda landet, omintetgör de värdegrunder som en gång i tiden Sverige förknippades med. Dessa nations-vandaler till politiker förnekar även sanningen, för dem existerar inte folket eller problematiken. Allt är bara påhittat och något som andra hävdar ur ett perspektiv av egna misslyckanden.

Efter FAS3 kommer FAS4. I rask takt sjunker Sverige i välståndsligan som framåt innebär stora problem för ett så lite land som Sverige. Det går inte att ignorera svårigheterna vi kommer ha med att hävda oss internationellt vid affärsuppgörelser och andra samarbeten. Sveriges industri och export avtar, om 10 år kanske dessa så viktiga marknader är helt avvecklade. Sverige har helt enkelt inte råd att bete sig illa mot de som nu är arbetslösa. Varenda arbetsför resurs som inte är sjuk måste vara med i uppbyggnaden av landets nya plattform. Något som Fredrik Dumfeldt borde tänka på. Driver man en politik som är arbetsinriktad måste det också betyda det. Att misshandla och förnedra de som är arbetslösa och sjuka kommer på sikt fullständigt att urholka de offentliga finanserna. Men det budskapet har uppenbart inte nått fram till narrarna i riksdagen.


Läs också.
Strutsnytt - Sanningen om FAS3 - Uppdaterad 20101030


//Strutsjägarn



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar